+31 (0)88 028 7000 team1@bcpoint.nl

Onze kracht

BCpoint bestaat uit een coöperatief samenwerkingsverband van zelfstandig ondernemers, onze bedrijfsadviseurs . Wij geloven in de kracht van samenwerking. En we faciliteren andere organisaties graag in hún samenwerking.
Vrijwel iedereen werkt samen: met een partner, collega of klant. Samenwerken vereist creativiteit en bereidheid om aan te passen. Tegelijk: liefst wél met behoud van zelfstandigheid en flexibiliteit. Daarom is samenwerken niet altijd makkelijk. Maar je gaat samen voor het beste resultaat! En dat beste resultaat wordt ook vaak behaald, want, zoals bekend: 1 en 1 is vaak 3. Zo ook bij BCpoint…

 

Het is onze kracht om aan te sluiten op de behoeften van jouw bedrijf. Dat doen we met de inzet en expertise van onze individuele bedrijfsadviseurs. BCpoint is een krachtenbundeling van kennis en vaardigheden op het gebied van (financiele) administratie, belastingen en software. Ieder van de bedrijfsadviseurs, onze leden, is specialist op zijn of haar vakgebied.

 

En al die kennis en kunde zetten we iedere dag weer in om antwoorden te zoeken op jouw vragen en om jou te ondersteunen. We staan naast onze klanten om hen te helpen met de continuïteit en groei van hun bedrijf.

Neem gerust vrijblijvend contact op!

Wij

Arjan Baaijens BBA

Arjan Baaijens BBA

finance, sales, Bestuur

Helen Verwijs MsC

Helen Verwijs MsC

Fiscaal adviseur, Bestuur BCpoint

Johan van Kaam

Johan van Kaam

administratie, accountancy

Als ambassadeur van BCpoint denk ik regelmatig mee in de identiteit van de coöperatie.”

Jan Meeusen

Identiteit

“BCpoint helpt mij kosten van software te delen en werk te delen naast mijn eigen werkzaamheden als Accountant.”

Johan van Kaam

Administratie consulent

“Als voormalig eigenaar van een administratiekantoor help ik af en toe mee.”

Jack Goetheer

Administratie consulent

“Wil jij mee helpen?”

Deel uitmaken van BCpoint?

Geloof jij ook in de kracht van de samenwerking? Wil je samenwerken met verschillende ondernemers en toch je flexibiliteit behouden? Misschien is deel uitmaken van de coöperatie BCpoint dan wel iets voor jou!
We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden met een specialismen in de richting van financiën en/of Relatiebeheer Wij werken onder één naam aan onze bekendheid. Ander voordeel van onze samenwerking is dat wij kosten kunnen delen en zo de winst vergroten.

Geïnteresseerd?