+31 (0)88 028 7000 team1@bcpoint.nl

Onze diensten – Uitbesteden

Je financiële administratie uitbesteden?

BCpoint neemt dit werk graag geheel (of gedeeltelijk) uit handen! Wij helpen je graag met de verwerking van je administratie, boekhouding, belastingen, jaarrapportages enzovoorts. Jij bepaalt waaraan je precies behoefte hebt. Alleen advies of eenmalig een belastingaangifte nodig? Dat kan. Je complete administratie uitbesteden of juist gedeeltelijk zelf blijven doen? Kan ook! Wat het ook wordt, BCpoint is de juiste partner!

Maak vrijblijvend een afspraak

Online boekhouding

De boekhouding van je bedrijf kun je eenvoudig geheel of gedeeltelijk uitbesteden. Dat scheelt je als ondernemer enorm veel tijd. Tijd die je liever besteedt aan andere dingen dan administratie. BCpoint biedt in alle gevallen een passende oplossing, de juiste expertise en een vast aanspreekpunt. De boekhouding van je bedrijf kun je eenvoudig geheel of gedeeltelijk uitbesteden. Dat scheelt je als ondernemer enorm veel tijd. Tijd die je liever besteedt aan andere dingen dan administratie. BCpoint biedt in alle gevallen een passende oplossing, de juiste expertise en een vast aanspreekpunt.

Afhankelijk van je behoefte verwerken wij alle administratieve gegevens van je bedrijf. De kas- en bankgegevens, de inkoop, verkoop, uren… Alles wat nodig is om je administratie volledig op orde te houden. Dat doen we online.

  • Online boekhouden heeft een aantal voordelen:
  • op ieder moment inzicht in de financiële status van je bedrijf
  • archiveren gebeurt automatisch
  • geen dikke ordners met administratie meer
  • de mogelijkheid om over te gaan tot digitale inkoop- en verkoopprocessen.

Je bepaalt zelf of je alles wilt uitbesteden aan BCpoint, of toch bepaalde administratieve gegevens zelf wilt verwerken.

Benieuwd naar een indicatie van de kosten? Klik dan hier  of neem vrijblijvend contact  met ons op!

Jaarrapportage

Wil je je jaarrekening laten samenstellen door specialisten? Dan kun je vertrouwen op onze vakkundigheid. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in dit vakgebied.

Eenmaal samengesteld, dan kun je jouw jaarrekening online bekijken. Uiteraard met alle cijfers en toelichtingen. Je vindt er ook informatie over de benchmark, zodat je de ontwikkeling van jouw bedrijf kunt vergelijken met je concurrenten.

Wij werken met vaste teams van enthousiaste professionals die voor jou klaarstaan en op elkaar zijn ingespeeld. Jij krijgt vervolgens één adviseur als vast aanspreekpunt voor al je vragen. Zo houden we de lijntjes kort en het contact persoonlijk.

Tip: Ben je kleine ondernemer en is een officiële jaarrekening niet verplicht? Heb je je cijfers alleen nodig voor de aangifte? Laat dan je balans, winst- en verliesrekening verwerken in een fiscaal rapport. Zo bespaar je op kosten.

Benieuwd naar een indicatie van de kosten? Klik dan hier of neem vrijblijvend contact met ons op!

Loonadministratie

Heb je werknemers in dienst? Dan ben je verplicht om een loon- en salarisadministratie te voeren. En hier komt best wat bij kijken… Het is meer dan maandelijks een geldbedrag op de rekening van je werknemers storten en een loonstrookje e-mailen. Er zitten veel regels aan vast die zorgvuldig nageleefd moeten worden.

BCpoint kan je complete loon- en salarisadministratie verzorgen. De verwerking is volledig digitaal en alle inhoudingen rondom sociale verzekeringen en belastingen worden erin verwerkt. Deze inhoudingen moeten wel nog via de loonaangifte worden aangegeven bij de belastingdienst. Ook dit kunnen wij voor je verzorgen. Zo voeren we de hele loon- en salarisadministratie van A tot Z voor je uit. Handig en vertrouwd!

Benieuwd naar een indicatie van de kosten? Klik dan hier of neem vrijblijvend contact met ons op!

Belastingen

Belasting betalen is een terugkerende ergernis waar niemand op zit te wachten, maar het moet natuurlijk wel gebeuren. En goed, want je wilt in ieder geval niet te veel betalen. Het is dus verstandig om een specialist in te schakelen.

Bij BCpoint kijken we wat er speelt voor jouw bedrijf en krijg je belastingadvies op maat. Want ieder bedrijf, iedere aangifte is anders. Ook op dit vakgebied zijn we experts. Wij adviseren je op het gebied van inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, erfbelasting of een C-aangifte (aangifte voor buitenlandse belastingplichtigen). Je kunt voor alle vormen van Nederlandse belastingaangiftes bij ons terecht.

Uiteraard kunnen wij deze aangiftes ook geheel voor je verzorgen. Dan heb je er verder geen omkijken meer naar en weet je zeker dat alles goed naar de Belastingdienst gaat.

Je kunt ervoor kiezen om al je aangiftes door ons te laten verzorgen, maar je kunt ook eenmalig onze hulp bij een aangifte vragen.

Benieuwd naar een indicatie van de kosten? Klik dan hier of neem vrijblijvend contact met ons op!