+31 (0)88 028 7000 team1@bcpoint.nl

Jij

Van zelfstandige ondernemer... tot vennootschap, stichting en coöperatieve vereniging.

BCpoint als partner: de juiste keuze.
Maak vrijblijvend een afspraak

Van zelfstandig ondernemer…

Als zelfstandige of als mkb-ondernemer wiens bedrijf groeit, kun je vaak wel wat advies of ondersteuning gebruiken. Je kúnt of wílt nu eenmaal niet alles (alleen)… Je wilt met jouw bedrijf bezig zijn, je wilt ondernemen. Je bent liever niet bezig zijn met alle rompslomp die bedrijfsvoering nou eenmaal met zich meebrengt.

Bij BCpoint weten we wat het betekent om een eigen bedrijf te hebben. BCpoint bestaat namelijk uit een coöperatief samenwerkingsverband van zelfstandig ondernemers, onze bedrijfsadviseurs. Hierdoor kunnen we ons als geen ander verplaatsen in de vraagstukken van ondernemers. We staan letterlijk naast onze klanten. En kunnen heel gericht helpen met het vinden én bieden van de juiste oplossing.

… tot vennootschap, stichting en coöperatie

Vanuit onze interesse bedienen we ook graag organisaties die streven naar inclusiviteit en een circulaire economie. We bewonderen klanten die een sociale doelstelling hebben. En we zien het als onze kracht om daarop aan de sluiten. Wij ondersteunen en vullen aan waar nodig!

Vaak zijn zaken als financiële administratie en boekhouding niet het specialisme van sociale organisaties. Logisch! En toch moeten alle organisaties hun administratie op orde hebben en in meer of mindere mate verantwoording afleggen over hun financiële boekhouding. Dan is het goed om te kunnen vertrouwen op de expertise van BCpoint.

BCpoint als partner: de juiste keuze!

Bij BCpoint weten we dus als geen ander wat er speelt bij zowel (kleinere) ondernemers als bij grotere bedrijven en samenwerkingsverbanden.
Wij hebben zo goed als alle specialismen in huis op het gebied van boekhouding, financiële administratie, belastingen en software. Ieder van ons is specialist in zijn of haar vakgebied. Tegelijk beperkt een klantvraag zich maar zelden tot één specialisme. In zo’n geval hoeven we niet buitenshuis op zoek te gaan naar het antwoord.

De continuïteit van onze dienstverlening is gewaarborgd, doordat BCpoint een samenwerkingsverband is dat bestaat uit meerdere bedrijfsadviseurs. En door het ontbreken van dure overhead zijn wij in staat om jou en je bedrijf voor een betaalbare prijs te helpen. Dit maakt BCpoint de perfecte partner voor jou in de continuïteit en groei van je bedrijf.

Dit zeggen onze klanten over ons

“……omdat hij meedacht in mijn ondernemingsplannen. En sparren met anderen is als zelfstandig ondernemer natuurlijk altijd fijn. Andere boekhouders kwamen vaak meteen met het financieel plaatje aanzetten en promoten handige tools maar gaven mij niet het gevoel echt in mij te interesseren. In het jaar dat ik het erg druk had met de zaak, waren Arjan en zijn team van BCpoint daar om mij te ontlasten. ”
Eline Blom

Diëtist, lezingen & Workshops, Founder & Dietitian bij Healthy Life LAB

“….verder wilde ik jullie even een x extra bedanken voor al jullie inzet voor mijn bedrijf. Ben super blij met jullie. Liefs Rozemarijn, Manege de ijslander

Rozemarijn

Manege de IJslander

“Arjan stelde daarbij altijd net wat meer vragen die niet allen mijzelf, maar ook het gehele systeem scherper en efficiënter maakte. Doordat hij echt mee denkt en praktische oplossingen aan heeft gedragen hebben we veel tijd en gedoe weten te besparen.”
Seroj de Graaf

Product designer

“De administratie van mijzelf en mijn BV is altijd door grote accountantskantoren gedaan. Daar de kosten alsmaar opliepen ben ik op zoek gegaan naar een ander kantoor. Ik ben terecht gekomen bij BCpoint….De kosten zijn lager en dit gaat niet ten koste van het advies en de dienstverlening. Integendeel, ik krijg nu meer aandacht dan bij een groot kantoor.”

Harrie Roosen

Tandtechnicus, vanuit eigen BV