+31 (0)88 028 7000 team1@bcpoint.nl

Onze diensten – Zelf doen

Je (financiële) administratie zelf bijhouden?

BCpoint helpt bij vinden van het juiste pakket of partner! Vrijwel ieder bedrijf heeft op enig moment software nodig om de soepel te draaien. En zeker als je bedrijf groeit wil je processen gaan automatiseren. Dan heb je software nodig bijvoorbeeld op het gebied van boekhouding of klantregistratiesystemen.

 

Software kiezen is nog niet zo makkelijk. En heb je überhaupt de tijd om je erin te verdiepen? BCpoint helpt je graag met het vinden van het juiste pakket of de juiste software-partner.

 

Maak vrijblijvend een afspraak

Boekhouding digitaliseren

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een goed boekhoudsysteem? BCpoint helpt je graag! We bespreken met jou wat je nodig hebt. Wat moet de software bieden? Wat wil je uitgeven? Kortom: welk sofwarepakket of welke partner komt het beste tegemoet aan jou wensen.

Samen kijken we of er een standaardoplossing voorhanden is, of dat een bepaald pakket aangepast kan worden aan jouw wensen en werkwijze. Zodat jij eenvoudig de administratie van jouw bedrijf goed vormgeeft.

BCpoint kan ook de boekhouding van je overnemen. Dan heb je er helemaal geen omkijken meer naar.

Benieuwd naar een indicatie van de kosten? Klik dan hier of neem vrijblijvend contact met ons op!

Onder software partners vind je al een selectie van partners met wie wij vaak samenwerken.

Inkoopproces digitaliseren

De inkoopfacturen en de bonnetjes die je kan declareren. Eén van de werkprocessen die je erg makkelijk kan stroomlijnen binnen je organisatie. Uiteraard kunnen we het zo makkelijk voor je inregelen dat je elke inkoopfactuur naar een speciaal mailadres kan sturen. Vaak worden scanners en scan apps ingezet om de nog niet digitale bonnen te digitaliseren. Let op: Software herkenning ook wel robotic accounting genoemd is nog niet 100%, er moet nog steeds handmatig worden bijgewerkt. En let op dan ben je er nog niet, in een moderne beetje omvangrijke boekhouding worden de inkoopfacturen gematcht met je kas of bank.

We laten je graag een overzicht van de oplossingen zien die in jouw situatie werken. Beter gezegd is het een idee om een keer te experimenteren? Als je zelf gaat scannen en herkennen start de prijs van software vanaf € 5,-. Vraag ons naar een vergelijking tussen 3 moderne scan apps plus de voor en nadelen.

Verkoopproces digitaliseren

Digitaliseren van het verkoopproces wordt ook wel e-facturatie genoemd. Uitgaande facturen worden direct verwerkt in de online boekhouding. Zo automatiseer je een groot deel van de administratie.

E-facturatie kan dus veel tijd besparen in een onderneming. Allereerst omdat de facturen niet meer handmatig ingevoerd hoeven te worden. Maar ook omdat menselijke fouten bij het inboeken van facturen worden voorkomen. Op een e-factuur is namelijk alle informatie op de factuur vastgelegd en deze wordt automatisch ingelezen.

BCpoint helpt graag met het kiezen van een goed pakket om het verkoopproces van jouw bedrijf te digitaliseren. Want ook binnen deze pakketten zijn er weer talloze mogelijkheden op het gebied van offreren, inscannen van facturen enz. Bovendien moet het e-factureren naadloos aansluiten op de bestaande programmatuur.

Ook hier geldt weer dat BCpoint uiteraard ook het totale e-facturatie van je over kan nemen.

Benieuwd naar een indicatie van de kosten? Klik dan hier of neem vrijblijvend contact met ons op!

Klanten vinden met CRM

CRM betekent Customer Relationship Management, oftewel relatiemarketing . Het betekent dat je de klant als uitgangspunt neemt voor jouw totale bedrijfsvoering. Een goede CRM-strategie geeft talloze mogelijkheden tot groei van je bedrijf.

BCpoint heeft alle kennis in huis om te helpen bij CRM: van het kiezen van goede CRM-software tot het neerzetten van een strategie.

CRM software helpt je als ondernemer met het ordenen van je relaties, contactpersonen. Door continu nieuwe slimme selecties te maken, kun je heel klantgericht gaan ondernemen. Daarnaast biedt deze software vaak de mogelijkheid om mail, notities en social media kanalen te integreren.

Helaas komt CRM-software in alle soorten en maten. Een Google-zoekopdracht op CRM levert grofweg 177 miljoen resultaten op, waarvan de meeste gaan over CRM software! Goed advies over wat jouw bedrijf verder helpt, is dus handig!

We kunnen ons ook voorstellen dat het totale principe van relatiemanagement nieuw voor je is, en dat je daarbij wel wat hulp kunt gebruiken. Ook daarvoor hebben wij de juiste specialisten in huis, die helpen om een maatwerk strategie voor jouw bedrijf op te stellen.

Benieuwd naar een indicatie van de kosten? Klik dan hier of neem vrijblijvend contact met ons op!